București, România, Travel

Top 5 locații roz în București

Când spui “la vie en rose” te gândești la cea mai frumoasă parte a vieții, la lucrurile care merită experimentate și la vise împlinite. Pentru că Bucureștiul abundă de localuri cu designuri creative și unice, am realizat un top al restaurantelor, ceainăriilor și cafenelelor de culoare roz

De ce roz? Pentru că am descoperit că poate fi o categorie de sine stătătoare tocmai datorită modurilor în care s-au decorat toate aceste locații.  Fiecare din ele au stiluri diametral opuse, dar sunt unite prin această culoare pozitivă ce poate da celui ce pășește pragul localurilor o multitudine de trăiri diferite.

Cișmigiu Bistro la etaj

– Roz desprins din Micul Paris – 
Începem cu cel mai renumit bistro, Cișmigiu la etaj. Învăluit în atmosfera pariziană a secolului trecut, localul emană acea căldură a Bucureștiului de când era denumit Micul Paris.
Designul spațiului a atras inițial influencerii de lifestyle, și în scurt timp această locație a ajuns unul din cele mai populare restaurante din țară. 

Pianul roz, masa cu priveliște spre Palatul Parlamentului, terasa romantică cu vedere spre Bulevardul Elisabeta, canapeaua instagramabilă, totul emană acel deliciu al unei vieți boeme, culturale și relaxante.
Atenți la detalii și în crearea brandului, cei de la Cișmigiu Bistro oferă și un meniu cu o gamă de băuturi și deserturi marcă proprie de culoare roz

Chiar și locația este de vis, Cismigiu Bistro fiind situat între centrul vechi și parcul emblematic al capitalei. 

Matcha Bar Bucharest

– Roz fresh și sănătos – 
Un local unic prin culoare, creativitate și originalitate. Dacă designul te îmbie să intri și să încerci clătitele lor pufoase și colorate, meniul te va convinge cu siguranță să revii. 
Combinația boemă de roz și verde crud crează o atmosferă de feminitate fresh.
O mare bilă albă pentru produsele foarte sănătoase și vegane, care arată și fantastic. 

 Secretul din spatele paletei largi de culori vii din meniu? Pudrele proteice roz, albastre, violet și în toate culorile curcubeului.

 Marea majoritate a produselor servite sunt, la fel ca și designul localului, roz

Mesajul neon roz de pe perete redă stilul pozitiv și creativ al restaurantului.

Ethel

– Roz romantic – 

În următoarea locație visele copilăriei se transformă în realitate. Dacă ți-ai dorit vreodată să bei un ceai cu o prietenă și să fiți înconjurate de flori, de foarte multe flori,  Ethel e locul perfect. Cu un design fantezist și un zid de trandafiri roz chiar la intrare, ownerii au gândit restaurantul ca o zonă de relaxare între vis și realitate.  
Cabina telefonică de inspirație UK e zona perfectă de selfiuri, iar interiorul e abundent în detalii creative și instragrammable. 

SanThé Fitoceainărie

– Roz pur – 
Acesta este un loc foarte special. Ceainăria are un design feeric, delicat, alb, cu multe accente ordonate de culoare roz. Ceea ce reprezintă sufletul acestei locații frumoase  este comunitatea deosebită. Echipa SanThe organizează multe evenimente pentru persoanele cu dizabilități și este prima ceainărie unde servirea este realizată de persoane cu sindrom Down. Need to say more? 
Atmosfera este una caldă, prietenoasă și toți cei care pășesc pragul localului se simt ca într-o familie iubitoare. 

Pink Cafe & Lounge

– Roz neon – 

Pentru persoanele care preferă atmosfera de club, Pink Cafe este locația perfectă. Lemnul în nuanțe deschise și calde în combinație cu scaunele de catifea roz-cenușiu dau un aer blând și relaxant pe timp de zi, iar modul smart de instalare al luminilor într-o gamă variată de rozuri schimbă total aspectul locației noaptea. Această dualitate inteligentă a designului zi-noapte a adus această cafenea în topul nostru.  

Sloganul “think pink” cuprinde în el întreaga esență a localului. 

Spread the love

Îți recomand și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *