Antreprenori, Oameni Deosebiți, Social Media

Rutinalisme: Povestea unui învingător cunoscut fără social media. Da. Se poate.

Un om chiar face toată diferența.

Sunt binecuvântată să am în jur mulți oameni extraordinari care transformă comunități întregi. De la inventatori, artiști, designeri ecologiști la scriitori.

Vorbim atâta de nevoia de schimbare a celor din jur, că e nevoie de mulți oameni să se transforme pentru ca lumea să se schimbe în bine, dar, de fapt, uneori e de ajuns doar unul. Nu vorbesc de Ghandi, Napoleon sau Tezla, ci de oameni normali ca și noi. Dar perseverenți.
Un om care crede cu tărie în idei morale și inteligente e de ajuns pentru ca o schimbare în masă să se producă- și rapid.

Courtesy of Tudor Bartaș

Acel om este, ați ghicit, protagonistul acestui articol.

Bogdan Moldovan.

Un tip modest, glumeț, inteligent, carismatic. Ca alți oameni care iubesc progresul. Dar ce îl diferențiază și urcă pe Bogdan pe scara celor mai inspiraționali oameni, sunt toate acțiunile sale care pornesc dintr-o perseverență de fier, analiză realistă a lumii și necesităților interioare, introspecție profundă, mod de redare a ideilor complexe într-un mod foarte cursiv și ușor de înțeles, umor foarte bun, și multe, multe altele.
Exact calitățile necesare unui scriitor MARE.

Din fericire, acest lucru s-a și întâmplat. Ideile sale despre lume, fericire, sensul vieții și cum să trăiești fericit într-o lume haotică s-au materializat într-o carte concisă, care cuprinde valori inestimabile ce vor schimba mentalități, așa 👌 , pe loc. (Pe loc, dar cu muncă personală interioară, da?)

Cartea conține un fel de înțelepciune tibetană, minimalistă, despre ce înseamnă să îți faci ordine în viață, scopuri și acțiuni încât să fii cu adevărat ferici; presărate cu povești și exemple proprii care fac înțelegerea elementelor foarte ușoară.

Si să nu uit. Despre social media. În tot ce am observat în cei 7 ani de când lucrez în domeniu, îi dau dreptate în tot ce a expus. Toate capcanele mentale, obișnuințele, micile obsesii, triggere și alte pericole care ne pot răpi pacea interioară. Valabile și pentru cei cu conturi și pentru cei cu businessuri pe social media. Cu alte cuvinte, valabile pentru noi toți. Desigur, Rutinalisme are și soluțiile pentru acestă lume în realitate frumoasă, dar uneori imaginară, care este social media.

V-am spus că Bogdan a început să alerge la maratoane și ultramaratoane? Și că le-a și câștigat? Dar despre faptul că este un IT-ist de succes ce a reușit să își transforme viața de la una banală la cea pe care o visează. La propriu.
După ce am citit cartea am înțeles și de ce. E vorba de rutinalisme, un fel de reguli sau legi proprii, create de el, care dau rezultate. De fiecare dată.

Courtesy of CCPhotography

Și pentru că Bogdan Moldovan este un om plin de surprize, el a creat și o lansare a celei de-a 2-a ediții, ALTFEL, în modul său propriu, prestigios și natural.
Am avut onoarea să mă ocup de organizarea acestui eveniment, fapt pentru care am fost foarte entuziasmată, dar și conștientă de responsabilitatea lansării unei cărți atât de valoroase.

În cadrul lansării au participat printre cei mai buni oameni din domenii pe cât de diverse, pe atât de bine potrivite împreună, în cadrul acestui eveniment.

Toată magia s-a petrecut în Enigma, un loc special pentru toți ce îi pășesc pragul atât datorită designului unic și out-of-the-box, cât și datorită gazdelor încântătoare. Acesta a fost moderat în mod excepțional de autoarea paginii Adicție de Dicție, Elena Ramona.
Reveria String Quartet au introdus publicul în atmosferă, creând cele mai frumoase stări.
Rawdia Cluj au oferit un adevărat ospăț delicios, dulce și raw.
Proiecția și sunetul au fost asigurate de Darer, o companie care câștigă câteva titluri absolute în România, de la distribuire de videoproiectoare, până la distribuire exclusivă de firme de top.
Blooming Vision a fost expertul nostru ce a creat o atmosferă de mister prin decorurile sale extravagante.
Evenimentul a fost înregistrat de Ragazzi Gam.
Imortalizarea în imagini deosebite a avut loc datorită a 3 fotografi extraordinari:
TBfoto, expert de evenimente
Paul Voie, alchimist experimentat al imaginii,
– CCPhotography , specialist al sentimentelor surprinse spontan.

Courtesy of Tudor Bartaș


Toți acești oameni excepționali au creat magie și au făcut din eveniment unul remarcabil, ce va fi ținut minte toată viața de către participanți.
Încununarea acestuia a fost, cum e de așteptat, Bogdan Moldovan, al cărui speech a lăsat o urmă adâncă în fiecare și i-a ajutat să-și privească viața dintr-o perspectivă nouă, energizată, plină de scopuri mărețe.

Pentru că un om mare va face în așa fel încât fiecare persoană din jurul lui să se simtă mare, indestructibilă și gata să mute munții din loc.

Despre asta este vorba când spunem Rutinalisme.
Despre Empowerment.
Despre Self-Love.
Și Disciplina unui viitor SIGUR și PLIN DE SUCCES.

Mai jos aveți doar un mic segment din transformarea interioară ce s-a produs în fiecare participant al evenimentului.

Spread the love

Îți recomand și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *