hipermarketuri din romania
Self Growth

TU DECIZI CE AI PE RAFT: Totul despre petiția pentru schimbarea sistemului din hipermarketuri.

Schimbările din lume au loc mult mai ușor decât ni se poate părea. Totul ține de cererea unui număr mare de oameni. Cum conștiința oamenilor s-a modificat foarte rapid în ultimii 10 ani, se produc schimbări majore de la lună la lună în întreaga lume.

Așa că de ce să nu fim direct cei ce participă conștient în schimbările esențiale pentru sănătatea noastră, dar și a mediului înconjurător?

Cererea de produse vegane crește de la lună la lună. Personal, de fiecare dată când ajung în Kaufland mă simt norocoasă dacă găsesc salamuri vegetale, dar mai ales iaurtul din soia cu vanilie care se termină la 5 minute după ce este pus în raft. Ceea ce demonstrează cât de mare este cererea în această industrie.
Cel puțin o jumătate de milion de români sunt vegani, conform Știrilor ProTv.

Este atât de simplu să pornim o schimbare. Hipermarketurile și toți din această industrie doresc să sastisfacă nevoile clienților încât să aibă vânzări mari și constante.
Putem să le oferim oportunitatea să ne fidelizeze prin punctele pe care le dorim rezolvate în petiție:

🔹 Fructe și legume din România.

🔹 Apoi mai specific, fructe și legume de la micii ţãrani și producãtori locali încât să susținem industriile locale.

🔹 Produse bio in componență, mai mult decât pe ambalaj. Știm să facem diferența și preferăm un ambalaj discret și ingrediente naturale.

🔹 O varietate mult mai mare de produse vegane (naturale) care înlocuiesc carnea, consumate în număr mare de vegani și îndrăgite și de cei ce consumă carne. Rafturile se golesc rapid și uneori nu mai găsim nimic, cererea fiind foarte mare.

🔹Un punct unde insistăm cu toții: carnea din fermele în care se aplică proceduri nenaturale o vrem înlocuită cu carne din ferme si gospodării unde animalele nu sunt ținute in stări de frică și se pot bucura de pajiști.

Vă invităm cu drag să faceți parte din inițiatorii acestei mișcări spre sănătate și compasiune semnând petiția🔺 AICI. 🔺

Intenția noastră este să strângem 100.000 de de semnături în 3 luni, apoi petiția va fi trimsă către toate companiile producătoare de carne și hipermarketurile din România, cu precizarea că așteptăm un răspuns concret.

 

Spread the love

Îți recomand și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *