Antreprenori, Oameni Deosebiți

Interviu cu Anda- Cum să fii fericit în fiecare clipă a vieții tale

Există oameni pe lumea asta care te fac să te simți privilegiat că îi cunoști. Anda este cu siguranță unul din ei; un dar pentru oricine o întâlește, chiar și preț de un minut, atingând suflete într-un mod unic. Bucuria ei e o inspirație pentru noi toți cei din jur, iar înțelepciunea cu care rostește fiecare cuvânt, din inimă, e echivalentă cu cea a marilor filozofi. Hai să cunoaștem mai bine un om care are categoric un viitor măreț în față.

Bună Anda. Spune-ne câte ceva despre tine și cum ai ajuns să fii o inspirație pentru cei din jur.

Hei bună, mă bucur foarte mult că ai ales să vorbeşti cu mine. M-aş bucur foarte mult să inspir oameni chiar şi prin acest interviu; cred că asta este menirea mea pe acest pământ, să inspir oameni şi să le ofer o altă perspectivă asupra vieţii, să iau puţin din vălul pe care această societate îl ţine. Adevărul este că nu am ştiu că asta e menirea mea sau că asta vreau să fac, nu îmi place prea mult să vorbesc despre ce s-a întâmplat, dar o să spun că sunt puţin diferită la nivel fizic, cumva, prin ceea ce am gândit şi simţit, am ajuns să atrag în viaţa mea, faptul că, deocamdată, nu pot să merg. Mă deplasez într-un scaun cu rotile de 10 ani şi cred că acest fapt şi apariţia întâi a acestui scaun şi apoi a mea ca om şi personalitate a făcut să devin o inspiraţie pentru oameni, deoarece eu cred că simplul fapt că trăieşti cu aşa o probleme face mulţi oameni să aibă în minte „eu nu aş putea”, iar apoi dacă mai şi zâmbeşti şi eşti voios cu această problemă, este clar că eşti o inspiraţie, ai puterea să faci oamenii să gândească „uite dacă ăla poate în circumstanţele astea, atunci trebuie să pot şi eu”. Aşa că o inspiraţie la propriu sunt de vreo 10 ani. Dar aşa o inspiraţie mai la figurat, sunt de vreo 4 ani, de vreo 4 ani am început să mă documentez despre această viaţă şi am aflat treptat, dea lungul anilor ce au urmat de ce anume este important să fii fericit şi să te simţi bine. Şi chestia este că de fiecare dată când am aflat ceva nou de care să fiu foarte te sigură, am oferit, aşa cum am putut, cui am putut, am expus ceea ce am ştiut şi am încercat să fiu o inspiraţie şi un ajutor pentru ceilalţi fraţi ai noştri, pentru că, cu toţii suntem una şi aceeaşi.

  • Ce înseamnă proiectul “100awaredays”? Cum s-a născut și ce impact dorești să aibă în jur?
    Acum 4 ani de zile, am primit de la o prietenă pe facebook o provocare să fac #100happydays, să scriu în 100 de zile, în fiecare din zi, ceea ce m-a făcut fericită azi. Am acceptat provocarea, nu m-am gândit nicio secundă că 100 de zile de fapt sunt 3 luni şi că dacă nu îmi găsesc fericirea într-un din zile cum să renunţ. Nu am văzut ceea ce urmează pe termen lung, nu am luat-o ca pe un proiect, ci mai degrabă ca pe o şansă prin care pot arăta lumii că pot să fiu happy şi poate am crezut că pot inspira oameni. Ceea ce aleg să cred că s-a şi întâmplat. Am terminat #100happydays şi mi-a plăcut mult, astfel am mai făcut la diferenţe de câteva luni încă #100gratitudedays, apoi #100magicdays, apoi #100smileydays şi acum #100awaredays. Toate cred că s-au format pe baza evoluţiei mele spirituale, pentru că mereu am scris ce am simţit, iar acum de un 1 an. ŞTIU ADEVĂRUL, adevărul care nu poate fi contrazis. Am văzut că în mai tot ce prezintă această societate, în toate domeniile, orice rămâne cu o mică urmă „dar de ce?” şi eu am descoperit explicaţia logică pentru orice se întâmplă. Şi nu îmi doresc să schimb lumea, nici măcar să schimb oamenii ci îmi doresc ca oamenii să vadă şi alt perspectivă asupra vieţii, să vadă viaţa din alt unghi pe care această societate l-a acoperit, să le ofer o reamintire a ceea ce suntem noi cu adevărat, pentru că mereu am ştiut dar am fost învăţaţi să uităm şi să îngropăm ceea ce ştim, apoi să decidă fiecare ce vrea sa facă.
  • În toamnă urmează să lansezi o carte. Fă-ne curioși și spune-ne câteva detalii despre subiect.

Sunt foarte fericită să fac asta. Sunt foarte fericită că am fost inspirată să o scriu. Subiectul pe care îl prezint în carte este Adevărul ce mi-a fost oferit şi dezvăluit, faptul că noi suntem creatorii acestei realităţi, uneltele pe care le avem la dispoziţie pentru a ne crea această realitate exact aşa cum ne-ar plăcea, iar toate acestea sunt explicate oarecum prin exemplul meu de aliniament, a exemplului că poţi să fii -minte, corp şi suflet- pe aceeaşi linie -. Cartea s va numi „Magia de a-ţi crea iluzia” şi abia aştept să o ofer acestei lumi. Sper că totuşi să fie publicată mai repede de toamnă.

Îţi mulţumesc foarte mult că am ocazia să prezint ceea ce îmi este inspirat mai multor oameni îţi mulţumesc că ai văzut mai mult în mine şi mă bucur mult să fac parte din ceea ce tu vrei să faci.

Activitatea inspirată a Andei o puteți găsi pe pagina personală de Facebook și Instagram.

Spread the love

Îți recomand și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *