Proiecte, România

Finanțare de 50.000 EURO pentru un antreprenor cu idei inovatoare privind mediul. Aplică acum.

Programul ReUse Hub caută antreprenori inovatori din domeniul reciclării. Ai un prototip si ai nevoie de finanțare? Ai ajuns la locul potrivit.

Programul s-a născut din colaborarea Impact Hub Bucharest si Pepsi Co in dorința de a găsi persoane cu soluții inedite, în stadiul de idee sau de prototip din industria reciclării și de a le oferi tooluri practice pentru a crea un start-up de succes.

„Una dintre preocupările de bază ale PepsiCo este dezvoltarea unui business sustenabil, care are o amprentă pozitivă asupra societăţii şi mediului înconjurător, iar programul ReUse Hub se încadrează în această filozofie globală a companiei, definită drept Performanţă cu scop. Prin astfel de inițiative și angajamente pe termen lung, ne dorim să susținem tinerii talentați, cu idei curajoase, care ne inspiră să ne transformăm propriul portofoliu de produse şi să oferim cele mai bune opţiuni pentru stilul de viaţă al consumatorilor de astăzi, precum și pentru planetă”, ne poveștește Walentin Stefanov, Director Comercial de Finanțe al East Balkans PepsiCo.

Dintre aplicanți, vor fi aleși 12 care vor participa la un accelerator de 3 luni (septembrie- decembrie) unde vor învăța toate secretele creării unui business real, vor lua legatura cu persoane din industrie, vor face networking, cu posibilitatea găsirii unor potențiali parteneri sau investitori. După această perioadă fiecare va  susține un pitch pe data de 5 decembrie, în urma căruia va fi ales un câștigător care va primi suma de 50.000 EURO.

Pentru șansa de a fi selectat, completează formularul acesta gratuit până la 31 iulie 2018.

Credit Photo: smark.ro
Spread the love

Îți recomand și

1 comentariu

  1. […] vedea aici un concurs asemănător, iar în rest, te voi ține la curent cu alte proiecte viitoare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *