Sunt Sandra, Social Media Strategist și Content Creator din 2013. 

Am fost întotdeauna pasionată de artă, iar între 3-7 ani desenam absolut zilnic. Am participat la expoziții de desen, pictură, design, ceramică și fotografie (unde am și diplomă acreditată). 

De aceea creativitatea e punctul meu forte. În 2013 am început să lucrez ca freelancer creând content și având grijă de pagini de Facebook. Am participat la workshopuri, am învățat tot ce ține de social media de la cei mai buni din domeniu. Până în 2014 am însușit toate informațiile disponibile pe piață și am început să am colaborări de lungă durată cu diverse companii.  

E un domeniu unde nu te plictisești niciodată pentru că apar schimbări lunar și trebuie să fii pus la punct cu toate noutățile. 

Câteva exemple

Am ajutat o rawfetărie la început de drum să își crească local numărul de followeri de la 300 la 1000 în aproximativ o lună, prin metode strict organice. Am stabilit împreună goaluri, direcția, the unique asset și ce înseamnă acel brand pentru bucureșteni. 

Am creat peste 200 de articole care aduc organic oameni ce interacționează cu ofertele siteului prin affiliate marketing, astfel încât investiția lor pe ads e minimă iar câștigul automat. 

Am adus vânzări de 300% unei firme sport în prima lună creând strategii pe publicul țintă.   

Îmi place să ajut firmele să-și pună în valoare unicitatea și să realizeze cât de ușor vor crește după ce urmează câteva etape. Câteva din companiile cu care am colaborat. 

De asemeni, am lucrat și cu persoane publice în diverse proiecte, de la crearea brandului până la social media sau consultanță pentru design de site. 

Prefer colaborările de lungă durată și pot lua un număr minim de proiecte simultan pentru a oferi rezultate foarte bune. 
Dacă te inspiră ce fac și vrei să colaborăm, scrie-mi un mesaj în care să-mi spui mai multe despre compania ta, scopuri și goalurile tale, incluzând bugetul, și îți voi răspunde dacă pot prelua proiectul tău.