incredere in bine
Self Growth

Cum să treci peste dezamăgiri- Your Pocket Guide

În viață toți întâlnim situații și persoane care ne dezamăgesc în diverse măsuri. Dar cum putem rămâne bucuroși și deschiși în fața vieții chiar dupa ce înfruntăm toate vicisitudinile vieții?

E simplu. Formându-ne obiceiuri corecte.

 Metoda milionarilor

Veți observa că oamenii pe care ii stimați, cei mai de succes coachi și cei care devin o inspirație în întreaga lume sunt persoane total pozitive.
Nu îi veți vedea niciodată vorbind de rău pe cineva sau povestind despre un minus al unei situații pentru că întotdeauna ei se concentrează doar pe partea pozitivă.

De ce aceasta?

Obișnuintele îți schimbă viața

 Tot ce plantăm în mintea noastră subconștietă și hrănim zilnic prin repetiție și emoție va deveni într-o zi realitatea noastră. – Earl Nightingale

Tot ce faci zi de zi, repetat, începe sa îți formeze viața. Fiecare mic pas te conduce către viitor. Gândește-te puțin care sunt gândurile și acțiunile pe care le faci zi de zi. Sunt ele total pozitive și includ o viziune largă și pde lungă durată, sau dedici o parte din zi și micilor nemulțumiri?
Dacă da, nu e absolut nici o problemă, simpla lor conștientizare este un mare pas înainte. Cu cât te surprinzi zilnic in acțiunea faptului, cu atât timpul dedicat lor se va micșora.

 Totul despre Legea Atracției

Este foarte adevărat că atragem lucrurile și evenimentele la care ne gândim cel mai des.
Pune-ți tot mai des întrebarea: unde îmi sunt focusate gândurile?
Se concentrază ele pe oameni pozitivi, situații frumoase care s-au întâmplat sau pe care dorim sa le creăm?
Cei ce văd numai partea frumoasă a vieții o și atrag. Cei care se bucură de succesele altora, încep sa aibă și ei din ce in ce mai multe reușite.
Sentimentele pe care le avem cel mai des vor veni inapoi.
Asa ca ce sentimente doresti sa trimiți in Univers si să vină înzecit inapoi?

 Viața e simplă

E mult mai simplă decât avem noi impresia. Noi suntem cei care o complicăm fără să vrem.
Fii conștient din ce in ce mai des că tu ești cel ce își creează viața în fiecare moment și vei vedea cum se va schimba radical. Tu deții cheia și doar tu o poți folosi.

 Ai încredere

Ai incredere în procesul vieții. În frumusețea ei. În oameni buni. În lucruri minunate.
Că totul se va întâmpla așa cum vrei. Și asa va fi, întotdeauna. E lege. 💯.
Chit ca o numești credință (religioasă) sau încredere (în Univers), e același lucru și funcționează pe aceleași baze.
La ce te aștepți, acel lucru se va întâmpla. Așa că formează-ți zi de zi obișnuința de a avea așteptări f bune. Și de a fi detașat în legătură cu oamenii. Fiecare trăiește în modul în care a fost învățat și încearcă să facă totul cât mai bine, în felul său.
Vezi partea bună din ei și viața ți se va schimba radical.

 Recunoștința

Totul în viață este perfect. Mai ales cand conștientizăm acest lucru.
Cum putem face asta?
Devenind pas cu pas recunoscători pentru ce avem. Fiind recunoscători pentru încrederea in Univers, pentru faptul că El intotdeauna ne ascultă dorințele și ni le îndeplineste de fiecare dată, fără excepție.
Sfat:Fă-ți un carnetel al recunoștintei și scrie zilnic o listă cu lucrurile pentru care ești recunoscător. Bifează zilnic minim 20 si crește numărul până la 50. Vrei rămâne uimit câte părți bune vei găsi la viață. E exercițiul perfect care să ne formeze o gândire pozitivă. Poți începe de la lucruri mici ca pantofii pe care îi ai de încălțat, mâncarea din frigider și vei realiza că sunt persoane care nu beneficiază de aceste lucruri. Cu cât realizăm că suntem norocoși, cu atât atragem și mai multe situații care să ne aducă surprize plăcute.

Ca o concluzie, dacă din acest articol vei reține ca TU EȘTI CEL/CEA CARE DETINE PUTEREA in fața oricăror situații și ca poti schimba absolut orice eveniment prezent din viața ta prin repetiția zilnică a gândurilor pozitive, atunci m-ai făcut fericită. Ai încredere că totul va fi excelent. Și va fi. 

Spread the love

Îți recomand și

1 comentariu

  1. […] te interesează și 2 subiecte asemănătoare: Cum să treci peste dezamăgiri- Your Pocket Guideși Cum să atragi norocul și banii în viața ta, cu detalii personale și tot […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *