masina
Self Growth

Cum să atragi banii și norocul în viața ta- Personal Tale

Sunt una din persoanele care nu a avut niciodată nevoie de bani. În sensul că întotdeauna am avut pentru absolut tot ce mi-am dorit.

Chiar in my teens, când mergeam cu grupul la festivaluri și toată lumea rămânea fără, cumva eu -dacă îmi doream o bere, mă trezeam cu un prieten vechi care mă saluta și invita la acea bere; dacă vroiam să plec mai devreme, apărea în grup o persoană care dorea să se întoarcă cu mașina personală și primeam un drum liniștit în care să-mi recapăt forțele până acasă. Și tot așa, întotdeauna.

Nu știam eu exact care e treaba și nici nu conștientizam atunci că eu am și alții nu, chiar dacă în mod normal ar fi trebuit să fiu în aceeași situație cu ei. Știam doar că mă simt bine, oriunde și oricând- și nici nu știam altă cale de a trăi viața decât așa, natural.

Nu cunoșteam nici Legea Atracției, nici regulile universului sau toate noțiunile acestea care acum sunt pe orice drum. Deși pot să spun că am fost foarte norocoasă să am părinți open minded și să-mi ofere libertatea de a afla și alege din orice există pe lumea asta. Inclusiv spiritualitatea, cu toate ramurile ei, dar asta e o poveste pe care o vom dezvolta altă dată.

Am avut starea asta naturală  și primeam orice îmi doream până am intrat într-o anume relație.

Intrasem mai mult din dorința de a ajuta, ca orice empat fără experiență (shoot me) și am avut destule de învățat. În 2 luni m-a terminat psihic și în loc să-l ajut eu pe el m-a ajutat el pe mine, așa- bini di tăt.
Era cea mai negativă persoană din lume. Nimic nu îi era pe plac, nu credea în nimeni (deși încercam din răsputeri să-i arăt ce făpturi fantastice sunt oamenii), era întotdeauna suspicios șiiiii… nu avea niciodată îndeajuns.

Perioada aceea a fost singura în care am experimentat nemulțumirea interioară, frustrarea, și alte lucruri care nu realizasem că există pe lumea asta, inclusiv sentimentul de lipsă și implicit, lipsa materială.

Deși mi-a luat o perioadă LUNGĂĂ să-mi revin și să analizez ce s-a întâmplat, acea perioadă m-a învățat foarte multe.
Atunci am realizat marea diferență între oamenii plini de recunoștință și bucuroși- și cei care aveau întotdeauna probleme. Între timp am început să citesc cărți de dezvoltare personală (am trecut de la spiritualitate la practică). Astfel am aflat concret de puterea minții, secretele minții de milionar, legea atracției și a manifestării, și de acolo totul a părut foarte logic și simplu.

Dacă m-ar întreba cineva dacă există un secret pentru a fi un magnet pentru bani și toate lucrurile bune, acela este să te simți bine. Să fii recunoscător și să privești oportunitățile din viața ta. Avem cu toții șanse egale și potențial infinit, indiferent de circumstanțele noastre. Totul se rezumă la minte, să înțelegem că noi suntem cei ce programăm acest computer super performant și implicit avem toată puterea.

Plan de idei care se aplică PESTE TOT în Univers:

 • Gândurile îți crează realitatea. Da, e pe bune. Gândurile crează emoțiile care apoi devin realitatea în care trăiești.
  Vei găsi asta în The Secret, la Budha și la toți miliardarii sau oamenii pozitivi. They all know it and apply it.
 • Acceptă cine ești, ce ești și care e pasiunea ta. De acolo totul va curge foarte ușor. Desigur, fiecare din noi parcurgem un drum până să ajungem la concluzia asta așa că nu-ți face griji unde ești acum, tot ce se întâmplă e pentru progresul tău, dar nici nu te opri vreodată.
  ” Oamenii bogati se dezvoltă și învață permanent. Oamenii săraci cred că știu deja totul.”-T. Harv Eker din cartea Secretele minții de milionar
 • Privește viața cu entuziasm și bucurie. Nu e întotdeauna ușor să facem asta, dar pe măsură ce realizezi că tu ești cel ce își creează viața, vei găsi doar părțile minunate ale vieții. Again, nu-ți face griji dacă nu ești încă acolo, experiențele și perioadele pe care noi le considerăm mai puțin pozitive sunt de fapt lecțiile care ne ajută să ne dezvoltăm cel mai mult. Așa că ai încredere în Univers/ în tine/ în Dumnezeu sau ce vrei tu că va fi bine. Întotdeauna ți se demonstrează apoi că ai dreptate.
 • Țintește sus, fă ce îți place și nu mai pune accent pe ce vor alții pentru tine. Pasiunea ta o ai în tine, o cunoști și știi că ești făcut pentru asta.
 • Ascultă-ți intuiția. A fost lecția vieții mele pentru că deși îmi cunosc vocea interioară foarte bine, am ocolit drumul scurt experimentând mulți ani ce vor alții pentru mine. REGULĂ: Intuiția nu dă niciodată greș. Oricât de absurdă poate părea vocea interioară, aia-i calea. Urmeaz-o cu încredere.
 • The Universe got your back. Always and forever. Și cu cât te deschzi mai mult spre ideea asta, cu atât vei primi daruri, sincronicități și lucruri pozitive de la viață.

Totul se învârte în jurul gândurilor și al manifestărilor noastre. Dacă până acum ți s-a părut că subiectul principal nu a fost cum să atragi banii, să știi că de fapt a fost.
Pentru că nu îi poți atrage, pe ei și toate oportunitățile bune până nu îți creezi un mindset pozitiv.

Dacă aș putea să concluzionez cu două idei, acelea ar fi:

 1. Lucrează cu tine până ajungi să ai în jurul tău numai oameni și experiențe minunate. Fii pozitiv, bun, cald, entuziast, plin de viață și gata să urci orice munte. You can do it, pentru că avem cu toții acest potențial în noi.
 2. Concentrează-te mai mult pe pasiune decât pe cum să faci bani. Pasiunea îți va da starea interioară perfectă, vei crea și vei avea un vibe bun și astfel clienții tăi vor fi de asemeni mulțumiți.
  Concentrează-te pe ce poți oferi în loc de ce vei primi și vei vedea ce perfect vor curge lucrurile.

BONUS

Sunt necesare 21 de zile pentru a instala un gând sau obicei nou în creier. Așa că îți las AICI un video cu afirmații pozitive pe care să le asculți în timpul nopții. Da, își fac efectul și dacă le asculți când dormi. Nu e genial? Noi dormim și alții lucrează pe noi să ne îmbunătățească procesul de gândire.

Până data viitoare,
Seraphinne

 

 

 

Spread the love

Îți recomand și

1 comentariu

 1. […] interesează și 2 subiecte asemănătoare: Cum să treci peste dezamăgiri- Your Pocket Guideși Cum să atragi norocul și banii în viața ta, cu detalii personale și tot […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *