Antreprenori, oameni deosebiți, Self Growth

20+ Cursuri online yoga și spirituale pentru o vacanță transformatoare

Uneori situațiile neprevăzute oferă cele mai mari ocazii de creștere și transformare interioară. Am văzut cu toții deja cum italienii au luat această perioadă ca pe o oportunitate de a-și uni inimile în cântece și bucurii.

Acum, a venit rândul unor profesori spirituali din diverse domenii să vă dăruiască din cunoștințele lor, pe care îi puteți urmări în această perioadă din comfortul propriului vostru cămin.

Aveți mai jos o listă cu programul unor persoane extrem de inspirate și pregătite să vă ofere stări de bine, vindecare, aliniere și multă, multă bucurie:

De asemeni, pentru ca să devenim mai puternici, liberi și fericiți am creat și challenge-ul România Meditează, unde vom medita zilnic de la 8 p.m și vom învăța lucruri interesante.

Alex Marinca

Pagină: Restart Life Healing
Când: Joi, 19 martie, 7-9 p.m. – Gratuit- ReConnect Online – Sound Healing & Self Healing Energy
29 martie – Retreat gratuit online întreaga zi

Alex este un om cu multe calități. Coach, terapeut, channel pentru energii înalte, acesta îi ajută pe cei din jur să se reconecteze cu stările de bine, curajul, pacea și libertatea interioară.
În sesiunile sale oferă foarte mult din ce este iar efectele se simt puternic. Vă invit să participați la sesiunile sale de Sound Healing gratuite menționate mai sus și să îi urmăriți activitatea pe pagina sa.

Ioana Hudiță

Pagină: Ioana Hudiță
Când: Luni -19:30 Zoom

Ioana este o persoană fantastică al cărui umor și stare de bine e molipsitor. După o ședință cu ea te simți total renăscut și plin de energie. Pentru program, intrați direct pe linkul paginii.

Monica Filip

Pagină: Yoga by Monica Filip
Când: Gratuit, aproape în fiecare dimineață de la 8:00 a.m. AICI

Cu un vibe plin de drăgălășenie, dăruire și inspirație, Monica oferă clase gratuite de yoga și respirație în fiecare dimineață de la 8:00.
Ea spune cu modestie despre ea că este un suflet la fel ca toate celelalte care a descoperit ca poate aduce o stare de bine pentru ceilalți, dar vă invit să descoperiți magia pe viu.

Carmen Riza

Profil: Carmen Riza
Când
: Gratuit – marți, miercuri, joi, sâmbătă, duminică sesiuni ce pot fi urmărite AICI- timpul diferă, vedeți detalii pe profil

🥀 Carmen este facilitator in terapie corporala prin yoga, psihosomatica si practici de echilibrare hormonala, reconectare la pantec, intelegerea si vindecarea afectiunilor ginecologice. Oferă exerciții de reconectare la corp si stare de liniște prin exerciții de respirație si creștere a capacității de a face fata anxietății, fricii și echilibrării energetice. A studiat psihologia si cursuri despre hrana, plante medicinale si sanatate.

Carmen are darul de a se conecta la nevoia si unicitatea fiecarei ființe care îi calcă pragul, oferind spațiul necesar să se reaseze în corp cu blandețe și înțelegere propie.

Exercițiile de respirație sunt vitale, deoarece respirația este primul instrument care ne aduce în trup, ân centrare, calm si claritate. De asemeni, pentru cine e interesat, Carmen oferă și clase individuale de yoga pentru orice problemă începând cu endometrioza, adenomioza, fibrom, infertilitate, dar si alte probleme de sanatate intima si care au nevoie sa inteleaga, sa vindece si sa sa se simta bine in propiul corp si uter, sau pentru persoanele care vor să se cunoască la nivel mai profund. Recomandate pentru femei, bărbați, vârstnici și copii.

Teodora Haidu

Pagină: Yoga cu Tea
Eveniment: gratuit, ASTĂZI, marți, 17 martie ora 7 P.M. Yoga Părinte și Copil, pentru cine simte poate oferi donație
Când: consultați pagina pentru alte evenimente

Teodora are un vibe absolut magic. De aceea atât adulții, cât și copiii o adoră. De la cursurile ei pleci plin de entuziasm, fericit, dar și cu o profundă stare de pace și regăsire interioară.

Sebastian Teodor

Pagină: Sebastian Teodor + Scoala Kamala
Când: LUNI 18.30 – 20.30: Curs yoga și meditație nivel începatori cu Sebastian pe Zoom
și program zilnic cu instructorii centrului Kamala

Sebastian și-a dedicat viața căii yoga încă din adolescență și vă oferă din experiența sa vastă pentru a merge împreună pe drumul cunoașterii de Sine. Îmbinând yoga și meditația, în forme care se țin cât mai aproape de tradiție fără a refuza adaptările la timpurile moderne, Centrul de Meditație și Yoga Kamala vă așteaptă în comunitatea virtuală pentru a trece împreună peste aceste vremuri profund transformatoare.

Mariana Drăgan

Grup: Yoga online cu Mariana
Când: Zilnic, online, programul pe grup.

Mariana are un vibe copleșitor al bucuriei, e extrem de feminină și autentică. Intrați pe grup pentru a vedea când sunt clasele oferite de ea. ❤️

Liliana Olescu

Pagină: Lilika Yoga Studio
Când: Zilnic, online, detalii pe pagină.

 Liliana, prin prezența și tehnicile sale yoga, aduce acum online în casele voastre starea Lilik, cea a copilăriei, copilului interior, vesel și luminos, pus pe șotii și fericit, care abia așteaptă să se joace și să împartă toată bucuria jocului cu copilul din voi, din fiecare in parte.

Mangaldharma Avisek

Pagină: Satyananda Yoga with Avi
Când: zilnic, sesiuni de yoga online one-to-one, oricând. Detalii AICI.

Avi este un profesor valoros pe care îl avem în România datorită vastei sale experiențe în practicile yoghine studiate pe 2 continente. Acesta oferă cursuri de yoga, Ayurveda, masaj, reflexoterapie și alte practici. A ținut workshopuri în Hong Kong, Filipine, Maldive, India și acum este disponibil să ne ofere darurile sale în România.

Anca Elena Amariei-Stanculescu

Eveniment: Community Check-In, Sharing & Yoga Online
Când: Zilnic, iar sesiunile de weekend din partea casei ❤️

Pe durata a 90 de minute, Anca oferă sesiuni de grup, în care se vor folosi instrumente din practica yoga, precum tehnici de respirație, mișcare conștientă și relaxare ghidată, pentru a readuce echilibrul minte-corp. De asemenea, va fi o ocazie sa ne conectam la ceilalti participanti, sa ne exprimam liber emoțiile și să descoperim o gamă largă de soluții utile pentru această perioadă minunată.

Martha Balteanu

Pagină: Yoga with Martha
Când: Zilnic, detalii pe pagină

Pentru Martha Yoga înseamnă uniunea voinței noastre cu voința divină, reconectarea corpului cu mintea și sufletul, sănătate.
Yoga înseamnă atat de multe lucruri. Martha vă așteaptă acum online pentru a descoperi aceste lucruri împreună.

Adela Spulber

Site: Ahimsa Yoga
Când: Zilnic, orarul pe site

Intentia Adelei ca profesor de yoga este de a ghida practicanții spre a descoperi ceea ce au mai frumos în interiorul lor, să își îndrepte privirea către suflet, să își înteleaga mintea, sa se iubeasca si sa se accepte cu umbre și lumini. De un an de zile a deschis studioul Ahimsa Yoga în Bucuresti cu intenția de a aduce echilibru, armonie si fericire oamenilor. Aceasta își dorește sa contribuie cu o vibratie mai bună în acest spațiu. Adela e un om optimist și crede într-o lume nouă, mai bună, mai frumoasă, mai conștientă si echilibrată. Mantra sa „Ce faci pentru tine, dispare odata cu tine, ce faci pentru alții rămâne în eternitate” Albert Einstein Citiți interviul cu Adela aici.

Corina Ilie

Grup: Yoga Vibes Pitești
Când:
Zilnic, Zoom, pentru detalii accesați grupul

Corina este o rază de soare pentru toți cei din jur. Personalitatea ei plină de entuziasm ajută cursanții să se conecteze la cele mai profunde și pline de bucurie stări interioare. Cursurile din această perioadă au loc pe Zoom, detalii în grupul Corinei.

Cosmin Constantin Cobuz

Pagină: Miscarea de Piatră
Când: Marți, miercuri, joi -7 p.m. vineri dimineață, detalii pe pagină

Dupa 20 de ani de sport de performanta, Handbal, cu o cariera in tara si in strainatate, Cosmin simte chemarea spre o cale care să îl poarte spre interior. Pășește astfel de la handbal, devine antrenor de fitness, apoi nutriționist pentru ca lunga sa căutare și transformare să îl poarte spre Hatha Yoga. Ajunge in India, unde studiază în cursuri intense, Ashtanga Yoga, Pranayama, Mantra, Meditatie, Yoga Nidra, Filosofie si Asana cu Yogi Sunil Sharma si Yogi Kamal Singh la Tattvaa Yoga Shala in Rishikesh, masaj Marma, Ayurveda.

Cosmin construiește alături de soție Mișcarea de Piatră cu motivația de a oferi o schimbare din experiența și practica proprie.
O schimbare sustenabilă față de natură, holistică, cu tendința de educare și coaching. Cu un impact pozitiv asupra naturii, a sănătații fizice, mentale, emoționale si spirituale.

Violeta Buda

Pagină: Drag de Corp
Când: Zilnic, detalii pe pagină

Violeta a creat “Drag de corp” din dorința de a forma o comunitate de indivizi asumați, dornici să ofere experiențe şi să ghideze suflete în călătoria de descoperire şi acceptare a Sinelui. Indreptându-ne atenția în mod constant asupra grosierului, a corpului, suntem capabili să observăm şi să accesăm informația de care avem nevoie pentru a ne menține starea de echilibru şi stabilitate, fizică şi psihică. Misiunea sa este să îndrume oamenii către a-şi crea obiceiuri sănătoase din drag pentru corpul lor. Prin clase de yoga colective şi private, ateliere de dezvoltare personală, workshop-uri practice şi seminarii, în colaborare cu oameni frumoşi cu experiențe de impărtăşit.

Andreea Tomuleasa

Pagină: Enjoy Life
Când: Zilnic, ședințe 1-to-1

Andreea oferă toate ședințele din cadrului studioului Enjoy Lifeîn această perioadă online și ca bonus va dărui și un meniu plant-based (vegan) complet,  o meditație ghidata în format audio, o melodie pentru fiecare clasă online și o carte în format Pdf.

Ella Miu

Pagini: Ella Miu și Equilibrium Yoga Ploiești
Când: Zilnic, pe Zoom, detalii pe pagini ❤️

In 2014, la finalul healing journey-ului din Asia, Ella pus bazele primului studio de yoga din Ploiesti, Equilibrium Yoga. De atunci, acesta reprezintă locul său de suflet (pentru ea și toti cei ce trec pragul), ce îi susține practica de yoga prin cultivarea echilibrului în triada corp-minte-spirit. Nimic pompos sau poleit, doar un studio luminos, intim, curat și primitor, invăluit in vibrația înaltă a vindecării si iubirii.
În această perioadă, Ella trimite aceste vibrații minunate și binefăcătoare direct în casele voastre, prin sesiuni zilnice oferite pe Zoom.

Alexandra Negulescu

Pagină: Mpower Yoga
Când: Zilnic, detalii pe pagină.

Alexandra crede în yoga, iubire și pace. În această vacanță globală, aceasta oferă clasele de yoga online, pe zoom.

Alexandra Chiriță

Pagină: The Yoga Venue
Când: Zilnic, pe Zoom

Alexandra are un mod autentic și plin de viață de a preda cursurile sale și de a transforma la 180 de grade întreaga zi a celor ce participă la sesiunile ei. Acum o puteți găsi pe Zoom, aveți orarul pe pagină.

Mădălina Bozeanu

Pagină: Samadhi Yoga
Când: marți, miercuri, joi, vineri, duminică. Online pe Zoom.

Pentru Mădălina yoga este poarta prin care a ajuns la Adevărul din ea. Și Acum dorește să ofere această cheie mai departe, să fie ghidul către explorarea și redescoperirea sublimului care se află în fiecare dintre noi. După 9 ani de lucru în corporații și agenții de publicitate aceasta a decis să se dedice complet practicii yoga, și a plecat în India pentru 5 luni. Acolo a studiat Hatha Yoga, iar acum oferă practici de Hatha Yoga cu Vinyasa flow, impreună cu explorarea energetică a chakrelor și meditația.

Erica Nagy

Pagină: Pawan Yoga Studio
Când: Programul pe pagină

Pentru cei care o cunosc, Erica este sufletul talentat care oferă o multitudini de tehnici într-un mod unic și gentil. Este ca o oază de serenitate și bucurie unde timpul încetinește, respirația se adâncește și sufletul îți este revigorat.

Nicoleta Luciana Andreiciuc

Pagină: Dharma Yoga
Când: zilnic, program online pe Zoom pe bază de donație

Nicoleta oferă mai mult decât tehnici de yoga. Îmbinând o varietate de stiluri, Pranayama, Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yoga pentru coloană, Yoga pentru digestie și metabolism și Corporate Yoga, Nicoleta pătrunde cu mult în adâncimea lucrurilor ajutând fiecare practicant să plece cu o stare profundă de pace, calm și bine.

Jani Costache

Pagină: YinJoy Yoga & more – Urban Studio
Eveniment: Marti, 17 Martie, ora 5 P.M. Yoga Home Practice
Când: Detalii pe pagină

Jani este profesorul la care mergi atunci când vrei o doză MARE de energie, entuziasm și vitalitate. A urmat numeroase cursuri susținute de cei mai mai buni traineri din domeniu și participă la oricare eveniment important din țară sau din străinatate, tocmai pentru a oferi cursanților o experiență cât mai completă.

Cine oferă astfel de cursuri și dorește să fie adăugat pe listă, să îmi lase un mesaj și îl adaug cu mare drag.

Spread the love

Îți recomand și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *